Kartal CHP İlçe Başkanı Mert POLAT “Cumhuriyet Halk Partisi kökü dışarıda örgütlerden ve onları maşa olarak kullananlardan korkmaz, bir adım geri atmaz.”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kartal CHP İlçe Başkanı Mert POLAT “Cumhuriyet Halk Partisi kökü dışarıda örgütlerden ve onları maşa olarak kullananlardan korkmaz, bir adım geri atmaz.”
Abone ol
Kartal CHP İlçe Başkanı Mert Polat İlçe binasına yapılan saldırı ile ilgili açıklama yaptı .CHP İstanbul İl Örgütü Adına Kartal İlçe Başkanlığı’nın açıklaması

Bugün kendilerini ne olarak tanımladıklarını bilmediğimiz birileri ilçe başkanlığımıza bu yazıları yazarak bizleri zalimin zulüm yaptığı yerde, bu zulmü başlatanlar ve sürdürenlerin hepsi için düşüncemizin ne olduğunu bilmiyor olacaklar ki bu utanmazlığı sergilemişlerdir.

Öncelikle; herkes şunu bilsin ki Cumhuriyet Halk Partisi kökü dışarıda örgütlerden ve onları maşa olarak kullananlardan korkmaz, bir adım geri atmaz.

Bizler için en önemlisi hangi dinden, ırktan, mezhepten olursa olsun bölgemizdeki sivillerin, kadınların ve çocukların can güvenliğidir. Bölgemizde barışı esas alarak, savaş baronlarına teslim olmamaktır.

Masum Filistin halkına yapılan zulmün emperyalist maşalığını yapan İsrail’i de ve bu zulmün canlı kalmasına fırsat sunan terör saldırılarının da, adı ne olursa olsun, her zaman karşısındayız.

Cumhuriyetimizin 100.yılında bu topraklarda emperyalizme en büyük darbeyi vuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve dava arkadaşlarının mücadelesi ve insanımızın dirayeti ile çizilen sınırlarımız ve gücümüzün kaynağı olan Cumhuriyet umuyorum ki tüm zulme uğrayan toplumlarda bir gün işlevli hale gelir.

Her ne kadar Cumhuriyet ve onun değerlerine karşı mücadele edenler kıymetini bilemese de zulme karşı mazlumu savunan irade savaşarak değil kalıcı çözümler üreterek siyasi alanlarda mücadele etmek ile olur.

Filistinli masumların canı ve kanını kendi küçük siyasi hesapları için istismar edenler, Türkiye’yi Ortadoğu bataklığına çekmeye çalışanlar, sınırlarımız dışındaki savaşları içeriye taşımak isteyenler ateşle oynuyorlar! Herkes aklını başına alsın!

Son olarak; sürecin aydınlatılmasındaki destekleri için Kartal İlçe Emniyetimize ve Kaymakamımıza teşekkür ederim.

Basın açıklamamıza; CHP Parti Meclisi Üyesi Baki Aydöner, İstanbul İl Başkan yardımcılarımız Hasan Tozkoparan ve Kemal Ercan, Pendik İlçe Başkanımız Niyazi Güneri, Maltepe İlçe Başkanımız Kenan Otlu Beykoz İlçe Başkanımız Mahir Taştan, Ataşehir İlçe Başkanımız Celal Yalçın katılım sağladılar.

 

 

 


Kartal Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine 300 Bin Adet İçme Suyu DesteğiÖnceki Haber

Kartal Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüp...

Kartal Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüplerine Yapılan 300 Bin Adet İçme Suyu Desteğine,KASK Başkanı Nasır Süleymanoğlu Kulüpler Adına Teşekkür Etti.Sonraki Haber

Kartal Belediyesi’nden Amatör Spor Kulüp...

Yorum Yazın