KARTAL’DA JMUM HEYECANI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KARTAL’DA JMUM HEYECANI
Abone ol
12-14 yaş arası öğrencilerin Birleşmiş Milletlere üye ülkeleri ilgilendiren önemli dünya sorunları tartıştıkları bir platform olan JMUN, İstanbul’da ilk defa ortaokul düzeyinde Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonluğunda gerçekleştirildi.

20-21 Nisan tarihlerinde Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesinde gerçekleştirilen JMUN etkinliğine Kartal ilçesinde bulunan ortaokullardan 250’ye yakın öğrenci katılım sağladı. Yedi ana başlıkta oturumların gerçekleştiği etkinlikte oturumların operatörlüğünü Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi öğrencileri yaptı.

Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kıraç yaptığı konuşmada “ Liselerde uzun yıllardan beri uygulanan JMUN etkinliğinin, dünyanın sorunlarına kayıtsız kalmayan ortaokul öğrencileri ile gerçekleştirilmesi sonucunda dünya sorunları hakkında çok değerli fikirlerin ortaya çıkacağını belirterek, etkinliğin il genelinde de yaygınlık kazacağını inandığını söyledi.

Seçilen 7 başlığın yerinde ve günümüz ihtiyaçlarına uygun olarak seçildiğini belirterek sözlere devam eden Mustafa Kıraç; etkinlik sonunda hazırlanacak olan sonuç raporunu merakla beklediği, altını çizerek okuyacağını ve ilgili makamlarla paylaşacağını ifade etti. “


 


Bu Kütüphane Çok Eğlenceli!Önceki Haber

Bu Kütüphane Çok Eğlenceli!

Kartal’da ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvası’nda Hamleler YarıştıSonraki Haber

Kartal’da ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve...

Yorum Yazın