KINAY BULVARSPOR'DA DEPREM

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KINAY BULVARSPOR'DA DEPREM
Abone ol
Kulüp Başkanı Sebahattin KARAER, 2.Başkan Barış DİLLİOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyesi Basın Sözcüsü Korkut NADİR görevlerinden istifa ettiler

BASIN AÇIKLAMASI

08.07.2023 tarihinde yapılması kararlaştırılan Olağanüstü Genel Kurul toplantısı öncesi son Yönetim kurulu toplantımız dün kulüp binasında gerçekleşmiştir.

Normal gündeminde yeni sezon planlamalarının yapılacağı toplantıdaki gelişmeleri camiamız ile paylaşmak adına bu basın açıklamasının yapılması gereği duyulmuştur, buna göre ;

Başkanımız Sayın Sebahattin Karaer Kınay Bulvarspor Yönetim Kurulu Başkanlığından kendi isteği ve gördüğü lüzum üzerine istifa etmiştir.

2nci Başkanımız ve kulübümüz İsim sponsoru Kınay Group CEO'su Sayın Barış Dillioğlu kendi isteği ile Yönetim kurulumuzdaki 2nci Başkanlık görevinden istifa etmiştir.

Basın sözcümüz ve Kınay Group üyesi Korkut Nadir yönetim kurulumuzdaki Basın Sözcülüğü görevinden kendi isteği ile istifa etmiştir.

3 yıl içerisinde Süper Amatör Lig'den Profesyonel 3. Lig'e taşıdığımız kulübümüzün bugün halihazırda sadece sportif başarıları ile değil semtimizdeki taşıdığı sosyal sorumlulukları ile başarıları ortadadır. Semtimizde, evimiz olan kulüp tesislerimizde ve stadımızda U 11-12-13 - 14-15-17 ve 19 yaş gruplarında altyapı takımlarımızda, futbol okullarımızda yüzlerce çocuk ve gencimiz sokaklarda zararlı alışkanlıklarla zaman geçireceğine, sağlık ve mutlulukla spor'larını yapmaktadırlar. Ayrıca tesislerimizde maçlarını yapan Kartalspor, Karayolları, Atalar, Soğanlık, Balkan Yeşilbağlar ve Yakacık spor kulüpleri gibi birçok kulübümüze de desteklerimiz ve sunduğumuz imkanlar durmadan devam etmektedir. Tüm bunları yapabilmek için hergün neredeyse gece 12'ye kadar tesislerimizi açık tutmakta, kesintisiz hizmetlerimize devam etmekteyiz.

Yönetim kurulumuzun bu kadar emeklerine rağmen son toplantımızda yeni sezon planlamalarini, yeni sezon kadrolarımızı ve yaklaşan kongre'de yapacaklarımızı planlamak yerine Semtimizden, başta Belediye Başkanlığımız olmak üzere yerel yönetimlerimizden destek göremediğimizi ve yakın zamanda da bu desteklerin olabileceğine dair bir işaret göremediğimizi tartışmamız bizleri fazlasıyla üzmüş ve toplantıda yukarıda bildirdiğimiz kararların çıkmasına sebep olmuştur.

Yönetim kurulu üyelerimiz Sayın Binali Bulut ve Sayın Murat Gülfrat kulübümüzü Yönetim kurulu adına kongreye taşıyacak ve gereğini yapmaya devam edeceklerdir.

Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz

Kınay Bulvarspor Yönetim Kurulu

13.06.2023


Eğitim Bir Sen İstanbul 4 No'lu Şube Başkanı Bilal Duran ve Yönetimi Yerel Medya Mensuplarıyla Kahvaltıda Bir Araya Geldi.Önceki Haber

Eğitim Bir Sen İstanbul 4 No'lu Şube Baş...

“Kartal Kadın Emeği Festivali” Görkemli Bir Törenle AçıldıSonraki Haber

“Kartal Kadın Emeği Festivali” Görkemli...

Yorum Yazın