Eğitim Bir Sen İstanbul 4 No'lu Şube Başkanı Bilal Duran ve Yönetimi Yerel Medya Mensuplarıyla Kahvaltıda Bir Araya Geldi.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eğitim Bir Sen İstanbul 4 No'lu Şube Başkanı Bilal Duran ve Yönetimi Yerel Medya Mensuplarıyla Kahvaltıda Bir Araya Geldi.
Abone ol
Talat Yavuz'un Genel Merkez Genel Sekreter olarak seçilmesinin ardından Eğitim Bir Sen İstanbul 4 No'lu Şube Başkanlığı'na Bilal Duran getirilmişti. Bilal Duran 14 Haziran Günü Yerel Medya Mensuplarıyla Gülistan Sofrası'nda sabah kahvaltısındaa bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.

Göreve geldikleri günlerde 11 vilayetimizi etkileyen asrın felaketi için seferber olduklarının altını çizen Duran, deprem bölgesindeki Eğitim Bir Sen Sendikasının faaliyetlerinden bahsetti.

Eğitimcilerin sorunlarına da dikkat çeken Bilal Duran, hayat pahalılığına da dikkat çekerek, " Temmuz ayında iyileştirme bekliyoruz. En düşük memur maaşı 22 bin TL olacak sözü yerine getirildiğinde bir nebze de olsa eğitimcilerimiz rahat nefes alacaklar. Büyükşehirlerde çalışmak artık memurlar için zorlaşmıştır. Özellikle İstanbul'da çalışmak. Kiralar neredeyse öğretmenimizin maaşı kadar olmuştur. İstanbul için özel bir uygulama olmalı, kira yardımı yada büyükşehir tazminatı maaşlara eklenmeli. Konunun takipçisiyiz.Başkan Duran’ın açıklamalarından sonra Medye Mensuplarının sorularına cevap verdi.Bundan sonra sık sık bir araya geleceklerini ifade ederek katılımlarından dolayı yönetim kurulu adına teşekkür etti.

Eğitim Bir Sen 4 No'lu Şubeye bağlı, Pendik, Tuzla, Kartal, Sultanbeyli Şube başkanlarına  birer plaket takdim edilirken ,mazeretlerinden dolayı toplantıya katılamayan Maltepe ve Adalar  şube başkanlarının hazır olan plaketlerinin daha sonra verileceği ifade edildi.



BAŞKAN YÜKSEL, “SİZİ GÖRDÜĞÜMDE AYNI HEYECANI TAŞIYORUM”Önceki Haber

BAŞKAN YÜKSEL, “SİZİ GÖRDÜĞÜMDE AYNI HEY...

KINAY BULVARSPOR'DA DEPREMSonraki Haber

KINAY BULVARSPOR'DA DEPREM

Yorum Yazın