KULİSLERDE KONUŞULDUĞU İDDİA EDİLEN HABER, FUTBOL DÜNYASINA BOMBA GİBİ DÜŞTÜ... MHK BAŞKANI ERMAN TOROĞLU’MU OLUYOR......?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KULİSLERDE KONUŞULDUĞU İDDİA EDİLEN HABER, FUTBOL DÜNYASINA BOMBA GİBİ DÜŞTÜ... MHK BAŞKANI ERMAN TOROĞLU’MU OLUYOR......?
Abone ol
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı 23 Haziran’da Ankara ‘da yapılmış,mevcut başkan Mehmet Büyükekşi tekrar başkan seçilmişti.Genel Kurul’un ardından iki hafta geçti,kulislerden spor dünyasına bomba gibi bir haber düştü.

Mehmet Büyükekşi’nin tekrar başkan seçilmesinden daha önemli bir olay olarak ortaya atılan iddia herkesi şok etti.Genel Kurulun yapıldığı salonda iddialara göre, delegeler arasında yapılan gizli görüşmelerde MHK’nın başına Erman Toroğlu’nun getirilmesinin çok iyi olacağı,sarsılan hekemlik müessesinin tekrar itibar kazanacağı yönündeki yorumlar büyük ilgi oluşturmuş.Süper,Birinci,İkinci,Üçüncü Lig ve hatta sayı olarak az olmasına rağmen Amatör kulüp delegelerinin de  aralarında bulunduğu sayıları azımsanmayacak bir grup tarafından, yerine getirilmesi gereken bu düşüncenin çok isabetli olacağı onay görmüş. Konunun TFF başkanı Mehmet Büyükekşi’ye iletilmek üzere kendi aralarında bir heyet kurulduğu da iddialar arasında.15 gün geçmesine rağmen spor medyasına bu yönde bir haber düşmemesi de oldukça ilginç.Yoksa TFF bir sürprizi gerçekleştirip eski hakem ve yorumcu Erman Toroğlu’nu MHK’nın başına atayarak, oldu bittiye mi getirecek acaba..? Bu tür iddialar şimdiye kadar oldu mu bilmiyoruz ama,söz konusu iddiaların araştırılması gerekmez mi ? Eğer bunlar doğru ise çok isabetli bir karar olduğunu ve spor kamuoyunun da sonuna kadar bunu destekleyeceği de konuşulanlar arasındaymış ....Atalarımız ne demiş...”Ateş olmayan yerden duman çıkmazmış...”


TUZLA’DA SİVRİSİNEKLERLE ETKİN MÜCADELE ARALIKSIZ SÜRÜYORÖnceki Haber

TUZLA’DA SİVRİSİNEKLERLE ETKİN MÜCADELE...

Kabotaj Bayramı Coşkusu Dragos Su Sporları Merkezi’nde YaşanacakSonraki Haber

Kabotaj Bayramı Coşkusu Dragos Su Sporla...

Yorum Yazın