ENGELLLİLER GÜNÜNDE ANLAMLI BİR PROGRAM

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ENGELLLİLER GÜNÜNDE ANLAMLI BİR PROGRAM
Abone ol
3 Aralık Engelliler Günü kapsamında Kartal Halk Eğitimi Merkezi, Özel Yürekler Kurs Merkezi öğretmen ve kursiyerlerin birlikte hazırlamış olduğu program Kartal Kaymakamı Edip Çakıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kıraç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Saliha Türksoy, Kartal Adalet ve Kalkınma Partisi Başkanı Nimet Gündoğdu ve yönetim kurulu üyeleri, Kartal basınının duayen temsilcisi Kenan Çakal, kurs merkezindeki kursiyer ve velilerin katılımıyla büyük bir coşku ile kutlanmıştır.

Programda Merkez Müdürü Seyfullah Kırtay günün anlam ve önemi ile ilgili bilgi verirken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kıraç selamlama konuşması yapmıştır. Konuşmaların ardından Kartal Halk Eğitimi Merkezi özel gereksinimli kursiyerler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okunmuş, halk oyunları, koro ve dans gösterileriyle desteklendiklerinde neleri başarabileceklerini göstermişlerdir. Etkinlik dahilinde Kartal Halk Eğitimi Merkezi merkez binasında özel yürekler kursiyerleri tarafından yapılan el sanatları sergisi de misafirler tarafından yoğun ilgi ve beğeni görmüştür. 

Eğitimlerini ortaöğretime kadar tamamlayan bireylerin alışık olduğu rutinleri Hayat Boyu Öğrenme kapsamında toplumda daha işlevsel hale gelmelerine ve sosyalleşmelerine destek olan Özel Yürekler Kurs Merkezi’nde el sanatları, spor ve müzik alanındaki faaliyetlerle hayatlarına özel bir dokunuş yaparak kendilerini keşfetmelerine imkan tanınmıştır.


Mehmet Ali Büklü, Vefatının 28. Yılında Kabri Başında AnılacakÖnceki Haber

Mehmet Ali Büklü, Vefatının 28. Yılında...

Tuzla’da Yeşil Mutfak ve Sürdürülebilir Yaşam semineri düzenlendiSonraki Haber

Tuzla’da Yeşil Mutfak ve Sürdürülebilir...

Yorum Yazın