Kadem Başkan, saldırıda yaralanan Ramazan Şahin’e Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını iletti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kadem Başkan, saldırıda yaralanan Ramazan Şahin’e Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını iletti
Abone ol
Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, seçim broşürü dağıtırken CHP’lilerin saldırına uğrayarak yaralanan 72 yaşındaki Ramazan Şahin ve kadın kolları üyelerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını iletti.

  Cumhur İttifakı AK Parti Maltepe Belediye Başkan Adayı Kadem Ekşi, seçim broşürü dağıtırken CHP’li grubun saldırışa uğrayan AK Parti Gülensu Mahalle Başkanı Ramazan Şahin’i evinde ziyaret etti. Ziyarette aynı şehir eşkıyalarının sözle taciz ettiği ve ellerindeki broşürleri aldığı AK Parti Maltepe Kadın Kolları üyesi Türkan Kale ve Emine Köse de katıldı.

  Ramazan Şahin’e Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamını ileten Kadem Ekşi, “Çok çirkin bir saldırı. Sayın Cumhurbaşkanımız mitingde de dile getirdi. Kabul edilebilir bir şey değil. Ramazan abi ne yaparlarsa yapsınlar, millet iradesine ipotek koyamazlar. Millet 31’inde sandığa gidecek, en iyi cevabı verecek” ifadelerini kullandı.

  Gözaltına alınan saldırganlardan 3’ünün CHP’li olmasının üzüntü verici olduğunu söyleyen Ekşi, “72 yaşında bir beyefendiye şiddet uygulayanların demokrasi insan haklarından bahseden bir siyasi partini temsilcileri olduğunu öğrendik. Gözaltına alınan 6 kişiden 3’ü CHP üyesi çıktı. Bu tam bir akıl tutulması. Millet iradesine kimse ipotek koyamaz. İnsanlar seçim kampanyasında bunu tabii ki de aktaracaklar. Oylarını isteyecekler. Buna dahi tahammül edemeyen, adeta bir kurtarılmış bölge mantığıyla ‘bizden başka kimseye yaşam hakkı yok’ diyen bir zihniyetin nasıl dibe vurduğunu bütün İstanbullular gördüler. Bir de belediye çalışan çıktı bunlar. Bu da çok üzücü. Bunu Maltepelilerin kamuoyu vicdanında çok iyi değerlendireceğini düşünüyorum. Vatandaşımız tüm gerçeklerin ışığında cevabı sandıkta bu zihniyete verecek” şeklinde konuştu.

 

 

 


KARTAL SAHİLİNDE COŞKULU YÜRÜYÜŞÖnceki Haber

KARTAL SAHİLİNDE COŞKULU YÜRÜYÜŞ

Eskişehirlilerden Karakaya’ya büyük ilgiSonraki Haber

Eskişehirlilerden Karakaya’ya büyük ilgi

Yorum Yazın