İLKSAN’da HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İLKSAN’da HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK
Abone ol
Hukuku ihlal eden, süresi dolduğu halde göreve devam eden, yargıya konu ettiğimiz yönetimin görevi bitmiştir.

İlksan’ı ayağa düşüren, ödenen aidatları pula çeviren ve sandığı kâra geçirmek yerine, yerlerde sürüyen, üyeye zarar ettiren yönetime ve başarısızlığı her yanlışı onaylayan, yönetime güzellemeler yapan Türk Eğitim-Sen’e, bu böyle gitmez demeye devam etmekle kalmadık, “Sandığınız sandığınız gibi değil” diyerek üyeyi uyandırdık.

Farkındalığı artırdık, bilinci ve umudu yükselttik. İlksan’ı göz mesafesinden kaçırmadığımız gibi, üyelerin beklentisi gereği sorumluluk alanımızdan da çıkarmadık.

Seçimleri; yönetim, divan, noter üçgeninde yürüten ve her yolu deneyenlerin yolu bu kez divan seçimini alarak kesilmiş ve sağlıklı bir seçim yürütmesi gerçekleştirilmiştir.

Türk Eğitim Sen’in İzmir, Bursa, Muş ve Kırıkkale’de özel çaba sarf ederek seçtiği 9 Eğitim Senli il delegesinin Türk Eğitim Senlilerin divanı bile adil ve doğru yönetmeyeceklerine inandıklarını göstermiş, Türk Eğitim-Sen’li delegelerin seçtiği Eğitim Senli il delegeler Türk Eğitim Senli adaylara oy vermemişlerdir.

Genel Kurul’da verdiğimiz önerge ve delegelerimizin iradesiyle Genel Yönetimin uçuk maaşları düşürülmüştür.

Eğitim-Bir-Sen olarak ilkeli davranılmış, seçim ittifaklarına girilmemiş, teşkilatımızın dirayeti, delegenin iradesi ile hareket edilmiş ve yeni yönetime bir üyemizin de seçilmesi ile birlikte kapalı devre yönetim bugün itibariyle tarih olmuştur.

Cabir Durak, Erhan Gönül, Abdullah Çatı ve Ekrem Bakırtaş’ı yetkili organlara aday gösteren üyelerimize, oylarını esirgemeyen delegelere, şeffaf,adil yönetim sergileyen divana ve bu güne kadar emeğini esirgemeyen teşkilatımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

İlksan delegesi iradesini yansıtmış ve yeni yönetimi karma bir şekilde oluşturmuştur. Yeni oluşan yönetime giren Eğitim-Bir-Sen üyesi delege Erhan Gönül’ün şahsında tüm yönetimi tebrik ediyor, üyenin beklentilerini karşılayan başarılı bir dönem diliyorum.



Kartal’da, İstanbul Depremine Karşı Kritik Aşama: Evi Yenilenen İnsan Sayısı 100 Bine UlaştıÖnceki Haber

Kartal’da, İstanbul Depremine Karşı Krit...

‘Mavi Liman 17’ Sergisi Kartal’da AçıldıSonraki Haber

‘Mavi Liman 17’ Sergisi Kartal’da Açıldı

Yorum Yazın